Det regnar regnar ...jag blir så blöt om skor och strumpor

Maj månad, vinbärsbuskarna utanför köksfönstret är så det härligt gröna. Den ljusa gröna färgen som kommer på våren. Den sista veckan har det blommat ut ordentligt bland träden. Det är kul att jämföra träden varje morgon när jag går till bussen, hur mycket mer blad det kommit på grenarna. Jag sitter och gruvar mej för att gå till affären, det vräker ner regn. I och för sig så drunknar man ju inte av att gå ut utan på sin höjd blir man bara blöt utanpå. Men man blir ju så lat och bekväm ibland. Det som får mej att klä på mej och gå ut är soporna som står i hallen. Jag tror nästan den rörde på sig, nej jag skojar bara. Sen återstår det att skriva en handlingslapp, då uppstår nästa problem vad ska jag handla, vad ska vi äta.? På onsdag börjar jag stämpla igen, efter en lärlingstid på Byggnadsupplysning i Sveriga AB. Det har varit en trevlig tid med nya och framför allt unga arbetskamrater. Jag har lärt mej otroligt mycket på dom här 9 veckorna. Trots att jag sökt flera andra jobb under tiden så kommer det att bli tufft att hitta något. Jag tycker att arbetsgivarna ska specifiera mer noggrant vad dom söker för person, samt ålder. Det skulle spara både tid och pengar för alla parter. Jaha då är bara att spotta i nävarna och komma igång med sökandet efter det ultimata jobbet som ger en pengar och mer frihet. Tror ni att ett sådant exsisterar ??? Nej det är bara i mina drömmar som det finns. Jag tror nästan solen vill komma fram bäst jag skyndar till affären. Hej svejs alla glada människor.

Kommentarer
Postat av: mamma

Har ar det inget regn! Synd att det inte blev mer jobb! Vi promenerar halva dagarna. Och solar. Nu har vi atit med 200 andra.

Kramar Mamma och Roffe. Halsa dom andra

2012-05-05 @ 20:39:23
Postat av: majsan

Ja, här regnade för fullt igår och kallt var det. Jag höll på att trava ved. Som tur är har jag tak på vedboden men jag blev blöt ändå. Du får säkert ett jobb lagom till det blir sommar och sol. :-)

kram

2012-05-06 @ 20:10:55
Postat av: christina

Det är väl klart du kommer att hitta ett nytt jobb! Håller tummarna/Christina

2012-05-11 @ 21:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0