Blott en dag ett ögonblick i sänder....

Tänk att man ska behöva gå på en begravning bara för att bli upplyst om att vi ska vara rädda om varandra. Vi vet ju hur viktigt det är men måste vi bli påminda om det?! Vi skulle behöva någon som talade om det för oss när vi som mest behöver det. Vi är INTE odödliga, utan en dag så kommer vår kropp inte vill vara med längre och då säger den stoppa ner mej i jorden. Själen ja den far ut i frihet och kommer att födas på nytt i något eller någon annan där den bestämmer sig att den vill vara. Jag är fullt övertygad att det fungerar så för vart ska vår själ annars ta vägen?! Men det kan vara svårt att förklara för ett barn som mist sin älskade morfar hur hårt livet kan vara.
För att återgå till det vardagliga livet så är man " in buisness igen ". Tänk att det kan vara så roligt att gå och jobba. Jag har underbara arbetskamrater och det Är roligt. Det tar lite tid att komma in i rutinerna med matlåda och passa busstider. Men hallelulja för flextiden.
Nu börjar det bli kyligt och älgjakten är i full gång. Hörde att det skjöts idag här i Valbo men det måste väl ha varit något annat. Förr skämtade man om att dom sköt en arbetslös och det hoppas jag verkligen inte att vi ska behöva uppleva. Då blir Sverige tomt på människor nästan. För med den arbetslösheten vi har idag så lär det inte bli många kvar.
Ikväll ska jag se " En andra chans " den är så bra, dokumentär om hur livet gestaltar sig efter en svår olycka. Där prövas verkligen modet, hoppet och framtidsmålen.
Var rädd om varandra och stötta dom som behöver hjälp.
Kram på Er alla

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du skriver så vackert så!! Ja det där om att vara rädda om varandra kanske vi behöver höra lite då och då. Roligt att du trivs på jobbet!

Kram!

2011-10-13 @ 20:16:20
URL: http://hagstaskola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0