Det är något som spökar med bloggen ?

Hade skrivit om min längtan för våren i April men det vill inte fastna. Vet inte vad som håller på att hända, måste testa igen.
Kan berätta att jag har varit till doktor Lennart och blivit kollad med bla, blodtryck (som var perfekt), puls lika så, EKG vet jag inte för det sa dom inget om, fick även lämna ifrån mej några cl blod.
Allt detta gjordes för att jag ska hamna direkt i rätt kö på ortopeden förklarade doktor Lennart.
Men jag har det jobbigt med värken som kommer och går i benen.
Fick veta något viktigt av doktor Lennart att om man blir sjukskriven när man är arbetslös så är det inte självklart att du förblir sjukskriven för FK kan avslå den och "åberopa" alla arbeten. Hängde inte riktigt med där men man vågar ju inte låta sig bli sjukskriven just nu i alla fall.
Känns inte alls bra det här men vad ska man göra ? Har någon därute ett bra svar så ge mej det för jag behöver alla goda råd nu.
Tittar på Henkelarsson där han ligger ihoprullad och utan bekymmer, då önskar man att man var en katt.
Om det inte vore för ekonomin så skulle jag sjukskriva mej oavsett vad resultatet blir från FK. Skit att man ska vara så beroende av varenda krona man får som arbetslös.
Jag får fortsätta arbeta "gratis" på BUS 8 veckor till sen hoppas jag att ortopeden hör av sig.
Det blev ett riktigt gnällbrev det här, ha ha ha man måste skratta åt eländet.
Nu hoppas jag Linnea kommer snart så jag får höra hur det var med Adam som kom hem från Australien idag. Hon har varit på Arlanda och mött honom, jag fick en bild så jag skulle se hur han såg ut efter den långa vistelsen. Han var lika gullig som vanligt.
Snart är det dags att plocka fram kvasten, och kaffepannan,  katten har jag redan. Vi syns på Blåkulla !

Dennis som bodde hos oss en alldeles för kort tid.


Snart är det April April

och med det VÅR. Det har blåst Aprilvindar ett par dar nu. Det tar i så man är rädd att en tall ska komma farandes över huset. Men det gör ingenting, det får Gavlegårdarna fixa i så fall. Det är ju det som är så bra när man hyr en lägenhet man behöver inte göra något själv. Får man problem lyfter man bara på luren och felanmäler.
Jag åt våfflor med barn och barnbarn i söndags och det var trevligt. Mindre trevligt blev det när vi upptäckte att ett av barnen hade fått hår lusar. Så då blev det fart på äldsta dottern, smått hysteriskt skulle man kunna kalla det för.
Men jag vabbade igår så hon fick vara hemma. Det känns riktigt roligt och ringa försäkringskassan och säga att man ska vara hemma för vård av barnbarn. Vilken tur att den tjänsten finns så man kan hjälpa sina barn.
Imorgon ska jag träffa min husläkare Lennart och prata värk. Jag har haft en gräslig värk ett tag nu, värst i fotleder, armbågar och fingrar. Man undrar vad man har gjort för ont när man ska vara så drabbad.
Ett svårt beslut blir att veta om man ska kunna fortsätta på Byggnaddsupplysning.se.
Tror jag måste göra en helomvändning med mitt liv, måste lägga om matvanorna samt börja röra mig på ett sätt jag kan klara av pga värk. Stora förändringar är det och det kommer att bli tufft att klara av dom.
Ta fram kvasten och polera den så ses vi på Blåkulla, eller hur?!

Jaha då var Melodifestivalen klar då, Loreen ska representera Sverige.

Vad kan man säga om det, vi hade ett dåligt startfält iår. Ingen låt som verkligen stod för sig själv. Artisterna är jättebra men dom får så dåliga låtar att framföra. I vissa fall har dom skrivit dom själv men som sagt kom igen nästa år med bättre material.
Ja jag lovade att skriva om sykvällen i Hagsta skola med Hamrånge Slöjdare. Det var jätte trevligt och alla var så intresserade av att lära sig. Det var så kul att se hur andra tänker, jag lärde mej lika mycket. En valde att sy i ett helt tygstycke (det har jag aldrig gjort tidigare). En tjej sydde av ett tyg hon köpt i Kina, var väldigt vackert.
Igår hade vi en hagelsvärm över oss i Valbo. Det vräkte ner några minuter och sen upphörde det. Jag längtar till våren, den måste komma snart.
Jag har börjat på Bus och försöker lära mej så mycket det går. Jag märker att min hjärna är inte uppdaterad därför att jag har en gammal processor. Tror inte det finns reservdelar till den heller. Dom tillverkas inte längre, tyvärr.
Och dom har väl inte börjat med hjärntransplantation än vad jag vet.
Kan man lära gammla hundar sitta brukar det heta, ja det ska bli intressant att se hur det går.
På tal om hundar så skulle jag vilja ha en hund att gå ut med. Jag saknar vår hund Dennis som jag hade en kort tid. Man kom ut oavsett vilket väder det var. Bättre kompis får man leta efter.
Har ni kollat Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest ? om inte gör det jag lovar ni kommer att skratta. Eller vem vet någon kanske gråter.
Vi hörs,  ha det.


RSS 2.0