Jag har semester, och det är helt underbart.

Jag befinner mej i Hälsingland dom blå bergens land. Jag mår förträffligt bra här uppe, blev kvar längre än beräknat. Jag skulle hit för att passa hus och katt för ett par dagar. Men jag är fortfarande kvar och funderar om jag kanske ska flytta upp igen. Känner ett inre lugn som jag verkligen behöver. Har kommit med förslag om jag ska bli piga här uppe men då kräver jag en egen pigkammare. Jag är seriös i det här men jag vet inte om dom andra förstår det. Linnea tycker absolut att jag ska flytta hit om det får mej att må bättre. Men först måste vi hitta en lägenhet åt henne i Gävle. Ju mer jag tänker på det så öppnas det möjligheter, man kan ju gå arbetslös här också som nere i Valbo. Det är ingen skillnad. Just nu längtar jag efter mina missar, Spöket hade det väldigt långsamt sa Linnea. Men vi åker hem imorgon mitt på dagen. Då ska jag krama om dom riktigt mycket. Igår var vi på turné , började med Majas utanför Bollnäs. Fanns massor att titta på och handla. Resan fortsatte till Växbo Lin. Som var rena drömmen för mej som älskar linet. Men passade inte min plånbok så det blev 2 disktrasor vävd i lin och som ska hålla länge. Men sen var jag fika sugen så då fortsatte vi till LillBabs Café i Järvsö. Där såg jag en kändis, Elsie Johansson, författare om ni känner till henne. När vi kom hem stekte vi kantareller och tittade på OS invigningen. Sen sov jag som en stock. Ikväll ska vi in till Hudiksvall och lyssna på Eldkvarn, spännande. En helt fantstisk semester börjar ta slut men jag kommer att leva på detta länge. Kram till Er alla.

Man är fortfarande lite hipp

Vi hade besök igår eller rättare sagt Linnea hade kompisar här i går kväll. Och dom gillade min jeansväska som jag har sytt till mej själv. Gissa om jag blev mallig när hippa tjejer i 20 årsåldern gillar mina grejer. Och då pratar jag hippa riktigt hippa tjejer som vet vad dom vill ha. Så nu har jag fått beställning på två väskor av dom, Karla och Myra.  Den ser ut så här, lägger in ett foto så ni kan se den. Det är ett långt handtag som ej syns på bilden. Allt sytt i jeans från 80- talet efter min syster. Det är hur roligt som helst att sy i gamla jeans och det finns så mycket man kan göra med dom istället för att slänga dom när dom går sönder. Ett tips är att väva tras mattor av jeans remsor, blir hur snyggt som helst i mattan när dom vävs in i varpen. Nej nu ska jag sätta mej och förbereda mötet vi ska ha på onsdag med Hyresgästföreningen. Jag är sekreterare i föreningen som vi håller på att starta upp här på mitt bostadsområde i Valbo. Vi ska planera in en familjedag i höst och med vad det innebär. Vi måste ju gå ut och tala om att föreningen finns igen efter att ha legat nere några år. Ha det det så bra mina nära och kära.

Statistik och åter statistik

Till och med på denna blogg funktion kan man se hur många besökare man haft och sidanvisningar. Det har jag inte kommit på än vad det är. Hela vår värld är uppbygd på statistik verkar det som.
Nu har jag inte så många besökare på min blogg men jag skrvier ändå. Dom har gjort om sidan för bloggen när man går in så jag känner mej lite vilsen. Ska lära mej att lägga in kort mer än vad jag gjort tidigare. När jag frågar dottern  om hjälp så säger hon bara du måste försöka själv. Ja ja ja svarar jag då.
Min dotter är i Västerås och jobbar med armering och betong i flera dagar. Jag gjorde flera matlådor åt henne igårkväll. Hoppas inte det regnar lika mycket där som här. 
Jag kan ju lyssna på Sommar nu när man går hemma och det är ju tur det. Det är svårt att hålla reda på dagarna ibland. Jag skulle göra vad som helst för ett arbete just nu. Det är så förb..... tråkigt att bara gå hemma och känna att man inte gör någon nytta.
Jag blir vansinnig av att tanken att så här får jag gå till min pensionering om 10 år.
Ska till arbetsförmedlingen i veckan och lära mej skriva ett nytt fräscht CV, kan nog behövas. Vem vet där har vi kanske svaret på varför jag inte får något jobb. 
Min Linnea har nu fyllt 20 år och hon är jätteglad att hon inte är någon tonåring längre säger hon. Men hon vill flytta hemifrån säger hon och då värker det i hjärtat lite. För om då så kommer jag att bli väldigt ensam. Ensamhet är nästan som en sjukdom, att gör man ingenting åt den då är risken att man vissnar ihop som en blomma.
Ha det så bra alla Ni två som läser min blogg. Vi hörs snart igen.    

RSS 2.0