Röntgen imorgon då...

Har varit och träffat husläkaren Lennart idag med mina onda ben. Ja vad hade han att säga , jo en ny röntgen och att jag hade väldigt dålig rörlighet i vänstra knä.
Röntgen imorgon och han ringer mej på fredag. Sen var det upp till mej om jag vill operera mitt knä. Då blev det lite tyst på mej för igentligen vill jag inte göra en sån stor operation när jag inte vet hur man blir. Det är en stor operation det vet jag och det tar nog tid innan man är på banan igen misstänker jag. Känns kymigt när man ska ta ett så svårt beslut.
Sen mittuppiallt när jag är hos en kompis och fikar då ringer BUS som jag har sökt jobb hos och är intresserad av mej ?!
Gissa om jag blev paff att dom ville träffa mej. Så det är lika bra att få det gjort imorgon efter röntgen så slipper man vara nervös i flera dagar.
BUS står för byggnadsupplysningar och igentligen så vet jag inte så mycket mer om dom men får väl veta mera imorgon.
Ska bli mycket roligt att leta reda på dom och se vad det är. Man kan ju  bli besviken också eller så verkar det perfekt. Who knows?
Jag önskar verkligen att det är något som passar mej och att jag passar hos dom. För hur ska man kunna klara sig på 8700 kr i månaden ? Jag bävar för att sitta och räkna kronorna varje gång man ska handla.
Nej nu räcker det för idag, jag kommer att berätta mer i slutet av veckan.
Puss och kram vi syns på stan

Snuva och ont i halsen....

Skit också att man ska bli sjuk nu när man har fullt sjå med att skriva CV och personliga brev. Mitt huvud dunkar och det är inte baksmälla, hade föredragit det istället. För då hade man nog haft roligt igår kväll, brukar man ha i alla fall.
Dricker varmt honungsvatten om nätterna och får gå i slalom mellan katterna. Dom verkar inte ha någon tidsperspektiv inbyggd i hjärnan. För så fort jag kliver upp oavsett vilken tid på dygnet då tror dom att det är matdags?! Där är det inte någon Skalman klocka som ringer på bestämda tider inte.
Varför blir man så godissugen när man är sjuk? Det slår aldrig fel när jag är sjuk då vill jag ha GODIS GODIS.
Man letar och letar i skafferi och kylskåp ifall man glömt något gott bland hyllorna. Har nu ätit hamburgare i tre dagar så jag skulle vilja ha något annat till kvällen. Förhoppningsvis dyker dottern upp och kan handla åt mej, om hon har tid vill säga.
Hon har tagit " körkort " på scooter nu så nu blir det väl önskningar om en snöscooter på altanen. Vore väldigt praktiskt för då kunde jag ta den till Tempo när jag ska handla.
Nej nej det finns inga pengar till nöjesåkningar hemma hos oss nu.
Själv sitter jag och drömmer om vår och sommar på altanen. Tänkte man kunde piffa upp den med lite av varje. Såg ett mycket trevligt trädgårds-program igår på tv2. Fick många ideer av det men kan ju inte göra allt utan man får sålla och göra det som passar mej. Det svåra är ju att hitta växter och blommor samt buskar som trivs på vår zonkarta.
Det var sån härlig medelhavskänsla på programet så det kan ju vara svårt att ta fram. Det är skillnad på Österlen och Gävleborg.
Nej nu ska jag brygga mej lite kaffe och sätta mej och lyssna på radion.
Ni får ha det så ni kan och var rädda om varandra

Gott Nytt År 2012

Nu börjar ett helt nytt år, som jag börjar i det underbara Hälsingland. Kan Det vara bättre än att få vakna uppe i mitt älskade Sörforsa. Jag mår bra häruppe jag kan slappna av och känner mej inte stressad. Kan inte förklara varför men det är bara så det är. Tänk om man kunde ta patent på hur man slappnar av då skulle jag bli rik. 
Människan är en mycket komplicerad varelse på vår jord. Ingen är den andre lik även om man tycker att vissa är väldigt lik en själv. Ibland upplever man att man har träffat sin själsfrände men man är det nog inte till 100%.
Läste mitt årshoroskåp i en tidning och i år skulle Jag träffa en själsfrände, gud va nyfiken jag blev. Vem kommer det att vara kan man undra. Jag riktigt längtar efter en trevlig herre i lagom ålder som gillar samma saker som jag. Vore skönt att få lite sällskap framför tv:n istället för att sitta ensam och hänga. Jag får inga
bra svar från Spöket och HenkeLarsson när jag pratar med dom. Samma svar kommer..mjauu.....och jag förstår inte alla gånger vad dom säger.
Tror jag ska börja sy lite igen, ta upp dom gamla "traditionerna" igen efter cirka 20 års uppehåll. Kom och tänka på när jag sydde en jumper till min kompis när hon väntade barn. Det visade sig nämligen att jag glömt en knappnål i mudden längs ner vilket hon kände av när hon satte sig på en stol på jobbet.
Det barnet är nu 21 år och ska sticka till Nya Zeeland om en vecka.

Imorgon ska man till Arbetsförmedlingen igen och anmäla sig som arbetssökande. Då börjar det livet där man ska vara allert och visa sig intresserad för alla möjliga jobb fast man kan känna att usch för vissa. Hellre en kortare pendling till ett jobb som verkar kul än ett tråkigt i Gävle.
Ja det visar väl sig hur det blir med det. 

God Fortsättning på Er alla och glöm inte att ha kul 


RSS 2.0