Det gör ont det gör ont ,,,,

Nu känns det i kroppen att vinter har börjat krypa oss inpå. Jag har en förskräcklig värk i mina leder. Blev riktigt orolig när jag vaknade på natten men värk i knäna. Det brukar jag inte ha. Men efter att ha talat med min faster Ulla som också har problem med sina leder så blev det bekräftat att det är kylans fel.
Var bara att plocka fram Voltaren och Losec, dom måste tyvärr kombineras.
Det har varit en mycket fin dag i dag. Jag klagar inte för att det ska bli vinter men jag vill slippa värken om det är möjligt.
Jag hade tänkt gjuta betong saker som tex, ljusstakar och små gummistövlar i helgen men jag tror det få vara.
Känns inte som en höjdare att stå ute i kylan och hålla på med betong när man har ont. Vi får avvakta lite med det pysslet.
Min dotter lovade att städa åt mej idag men hon lyser med sin frånvaro. Hon väntar på att bästa kompisen från Forsa ska komma med tåget förklarar hon sig när jag efterlyser henne. Okej då jag får väl lugna ner mej då.
Det är så kul när 2 meter Adam kommer. Det är lite annorlunda att få känna sig liten eftersom jag har alltid varit lång. Från 6 års ålder har jag alltid varit längre än mina kompisar. Men nu märker man att det finns flera som är lång och då menar jag närmare 2 meter. Det är snyggt med killar som är långa!
Tänk er en kille med slitna snickarbyxor, och alla verktyg i fickorna och dessutom är lång då faller jag som en fura.
Förlåt alla ni som bär kostym men jag kan inte rå för det.
Tacka vet jag en handyman.
Hej så länge, vi hörs snart igen

Blott en dag ett ögonblick i sänder....

Tänk att man ska behöva gå på en begravning bara för att bli upplyst om att vi ska vara rädda om varandra. Vi vet ju hur viktigt det är men måste vi bli påminda om det?! Vi skulle behöva någon som talade om det för oss när vi som mest behöver det. Vi är INTE odödliga, utan en dag så kommer vår kropp inte vill vara med längre och då säger den stoppa ner mej i jorden. Själen ja den far ut i frihet och kommer att födas på nytt i något eller någon annan där den bestämmer sig att den vill vara. Jag är fullt övertygad att det fungerar så för vart ska vår själ annars ta vägen?! Men det kan vara svårt att förklara för ett barn som mist sin älskade morfar hur hårt livet kan vara.
För att återgå till det vardagliga livet så är man " in buisness igen ". Tänk att det kan vara så roligt att gå och jobba. Jag har underbara arbetskamrater och det Är roligt. Det tar lite tid att komma in i rutinerna med matlåda och passa busstider. Men hallelulja för flextiden.
Nu börjar det bli kyligt och älgjakten är i full gång. Hörde att det skjöts idag här i Valbo men det måste väl ha varit något annat. Förr skämtade man om att dom sköt en arbetslös och det hoppas jag verkligen inte att vi ska behöva uppleva. Då blir Sverige tomt på människor nästan. För med den arbetslösheten vi har idag så lär det inte bli många kvar.
Ikväll ska jag se " En andra chans " den är så bra, dokumentär om hur livet gestaltar sig efter en svår olycka. Där prövas verkligen modet, hoppet och framtidsmålen.
Var rädd om varandra och stötta dom som behöver hjälp.
Kram på Er alla

Telefonnummret i örat ...?

Hej. När mitt barnbarn var hos mej och vi låg och löste korsord så hoppade en av mina katter upp tillsammans med oss. Då säger min snusförnuftiga hönapöna : har han telefonnummer i örat?
Då slog det mej att det vore kanske något att ta fasta på när det gäller våra barn som springer bort ibland. När barnen börjar på dagis så vore det obligatoriskt att alla fick sitt telefonnummer tatuerad i örat. Gud så enkelt det vore för dom som hittar barnen att kolla i örat och sedan ringa hem.
Eller så kunde barnen bara gå fram till någon vuxen och be dom kolla i örat och sedan ringa.
Vore inte det något som skulle göra succe ?!. Funderar starkt på om  jag ska ta patent på det.
Jag börjar bli lite smånervös för jag börjar jobba på fredag igen efter ett uppehåll. Trodde inte jag skulle ha den turen att få komma tillbaka, men ibland så får man uppleva den goda sidan av livet.
Förkylningen har inte släppt än, men mår bättre. Det är inte klokt att man ska behöva vara så dålig så länge och utan att någon medicin hjälper.
Idag har jag gått på ett försäljningsknep på LensWay, man kan vinna ett par glasögon om man registrerar sig där och det har jag gjort. Så nu håller jag tummarna att jag blir en av 1500 som har turen att vinna ett par.
Jag brukar inte bry mej om sådana där trixs dom har för sig att man kan vinna på det ena och det andra, men nu ville jag ta en chans.
Jag har bestämt mej för att gå ur facebook för jag är så sällan där och kollar så dom får klara sig utan mej. Skriver hellre här och har jag tur så är det alltid någon som läser vad jag skriver.
Måste snart börja planera en julmarknad jag ska delta i. Jag gruvar mej för jag vet inte riktigt vad jag ska ha med och hur mycket jag hinner göra igentligen. Jag är hopplös på att planera långt fram i tiden. Jag tror att det hinner jag sedan men så plötsligt har sedan kommit och då står jag där med lång näsa.
Hej svejs vi hörs snart igen

RSS 2.0