Nu var det länge sedan, eller hur

Det märks att man har för mycket i huvudet nu. Jag glömmer helt bort min blogg ?! Men det blir väl bättre så småningom. Jag gjuter och syr för brinnande livet. Märkte ni att jag var lite finurlig, jag gjuter för brinnande livet. Ja det är ju det som betongen ska göra, den ska ju brinna. Hi Hi
Igår var jag till min kompis i Sandviken som jag ska vara med på julmarknaden. Vi pratade igenom det hela eftersom det är första gången för oss båda. Det är en hel del att tänka på märkte man. Man kan tro att det är bara och åka dit och ställa upp sina saker men tji fick ni. För det första hur ska vi duka på bordet för att det ska se snyggt och trevligt ut. Vad ska man tänka på med tanke på växelpengar. Hur ska man vara klädd när man inte vet hur vädret blir och vi står utomhus. Men det ska bli spännande i alla fall.
Min dotter har börjat leta lägenhet, usch det blir tufft om något. Tänk när man blir alldelse ensam i lägenheten, hur ska det gå? Men man vänjer sig säkert fast det kommer att ta tid. Minns inte att jag gruvade mej när första dottern stack för då hade man så mycket annat. Men nu blir det så definitivt, aldrig några barn som bor hemma. Ingen att gå och tjata på inga kläder som ligger överallt. Hur ska jag klara det? Jo med champagne och fest !!!
Skämt åtsido det är ju som det ska vara så man får finna i sig i det.
Det viktigaste är att barnen mår bra och att dom hittar en tillfredsställande sysselsättning.
Den här datorn gör mej tokig, mitt i mitt inlägg så hoppar det fram någon konstig bild. Visste inte hur jag skulle komma tillbaka hit. Var rädd att allt hade försvunnit det jag lyckas skriva ner.
Nej nu måste jag sätta igång igen med mitt pyssel. Tänkte ha en vernissage på jobbet på fredag och visa mina alster och förhoppningsvis få kommentarer om dom. Det är viktigt tror jag för man kan bli "blind" och tycka själv att det är bra men från en annans perspektiv så visade sig att jag missat något.
Ha det så bra i den härliga hösten och glöm inte TREBO JULMARKNAD 4 dec kl 11.00.

Jag mår riktigt bra idag..

Vilken känsla att få vakna och känna sig på ett helt fantastiskt humör ?! Ingen aning hur det kommer sig. Mår som man förtjänar heter det, tack då, inte för att jag vet att jag har gjort men okej jag köper detta.
Har äntligen satt fram symaskinen, suttit och kollat lite på tyger kommit fram till lite inköp på vissa tyger. Man måste ställa in sig på en viss särskild konsumentgrupp. Jag har valt barn mellan 5 - 10 år. Då måste man veta vad dom gillar för actiongubbar och söta rosa djur. Blir kuddar har jag bestämt för det brukar gå hem. Lyckas man även få med en figur som är populär då borde det gå bra. Märks att det fortfarande är blått för killar och rosa för tjejer som gäller.
I morgon ska jag på två ! kalas, först ett 9 års sedan på kvällen ett 64 års kalas. Så det blir mycket fika imorgon.
Mina betong alster är inte perfekta men vi får se vad jag tycker att man kan ta med till julmarknaden. Det brinner i knutarna nu så jag kan inte ligga på latsidan.
Nu har löven på träden utanför köksfönstret ramlat ner på marken så jag ser riksväg 80 tydligt från fönstret. Jag kan räkna bilarna om jag har lust, men se de har jag inte.
Jag har varit lite dålig på att skriva nu en period men ska försöka bli bättre på det.
I vilket fall så har jag tagit bort mej på Facebook ifall någon funderar. Kändes lite meningslöst för min del.
Ha det så bra i allhelgona tiden.
Tänd ett ljus och tänk på dom ni saknar som inte finns hos oss längre.


RSS 2.0